Route

De Angstel 138G
3621 WC  Breukelen

Vanuit Maarssen volgt u de straatweg en volgt de borden gezondheidscentrum. Voor u ziet u de Heycopflat. Aan uw rechterkant ziet u de ingang van De Driestroom, aan het ronde plein. Aan de voor- en achterzijde van de Heycopflat zijn parkeerplaatsen.

Vanuit Loenen volgt u de straatweg en volgt de borden gezondheidscentrum. Voor u ziet u de Heycopflat. Aan uw rechterkant ziet u de ingang van De Driestroom , aan het ronde plein. Aan de voor- en achterzijde van de Heycopflat zijn parkeerplaatsen.

In het gebouw gaat u door de dubbele schuifdeuren, en gaat u direct links de trap op. U opent de deur en gaat linksaf de gang op en neemt vervolgens de tweede deur aan de linkerkant. Achter deze deur bevindt zich de wachtkamer.

In het gebouw is een lift aanwezig.  U gaat, zodra u binnen bent, rechtdoor en na de receptie gaat u linksaf. Aan het einde van de hal bevindt zich aan de linkerkant een deur die te openen is met een knop. Aan de rechterkant zit een lift. U gaat naar de eerste etage, daar linksaf, door de deur en neemt vervolgens de eerste deur rechts, u komt dan in de wachtkamer.

Klik op de kaart voor een vergroting